En hjemmeaften med forkælelse til dig og kæresten

Det er altid en fornøjelse at komme ud på oplevelser, med det menneske man holder allermest af. Uanset om det er en tur i biografen, tre-retters på jeres yndlingsrestaurant eller en hyggelig museumstur. Det kan dog til tider også være rart med en afslappende aften hjemme, hvor man ikke skal forholde sig til andet end hinandens nærhed. Er det længe siden I har haft sådan en aften?

Forberedelse

Det kræver heldigvis ikke så meget forberedelse at holde en aften hjemme, for det handler kun om jer. Måske skal I bare lige have ryddet lidt op i stuen og arrangeret nogle hyggelige stearinlys. Det er en god ide at kigge på film inden aftenen går i gang, så I ikke bruger jeres aften på at diskutere film. Måske er det den perfekte aften til at se den film i længe ville have set sammen?

Det gode tilbehør

Noget af det bedste ved en aften hjemme er, at man ikke behøver at skulle vælge noget bestemt slik, som man oftest føler sig nødsaget til i en biograf. Nej derhjemme kan I bare fylde hele sofabordet op med diverse lækkerier til en hel aften. For at lægge mere vægt på den romantiske stemning, kan I med fordel sætte en god flaske psi vin på bordet. Alene den kraftfulde og frugtige duft, er med til at sætte en helt særlig stemning.

Intimitet og nærhed

Når rødvinsglasset er fyldt op og stearinlysene er tændt, kan det også være en god ide at slukke telefonerne og tv’et og bare være der i nuet med hinanden. På denne måde har I mulighed for at finde hinanden, i en pause fra en stresset hverdag med alle dets gøremål og bare nyde hinandens selskab. Så træk stikket ud, sæt benene op og nyd hinanden, så kan det kun blive en god aften.