Kom de dårlige undskyldninger til livs, og snup en løbetur

Der er mange undskyldninger for ikke at komme ud og løbe. Det er for koldt, det er for varmt, det er for blæsende, jeg har ikke tid, jeg har ingen løbesko. Men det er tid til at komme de dårlige undskyldninger til livs, og i stedet tage en løbetur.

Det er aldrig for koldt

Det er aldrig for koldt at løbe. Du kan selvfølgelig være ude i kulden i kortere tid, hvis det er meget koldt, men det er ikke nødvendigvis en hindring for at løbe. Du kan finde træningstoppe og løbebukser, der er isolerende, så du kan holde varmen, når du løber.

Det er aldrig for varmt

Neeeej… Det er heller ikke for varmt at løbe! Har du en svedig løbetur, kan du sagtens bare hoppe i bad, når du kommer hjem igen, eller have en dunk iskold vand med til at køle dig ned. Hvis det er så varmt, at du alligevel er meget svedig, kan du købe løbetights af svedtransporterende materiale, så du føler at du bliver så svedig.

Det regner… og hva´ så?

Når det regner, er der ikke andet at gøre end at tage løbetøjet på. Du kan finde vind- og vandtætte løbetights, der holder dig tør i regnvejr. Det er ikke noget problem at løbe i regnvejr. Dertil kan du med fordel tage en let regnjakke på, så du ikke føler at du bliver gennemblødt. Men hey… det bliver du jo alligevel, når du løber (af sveden). Så det er bare ærgerligt Sunny boiii.. Regn er desværre heller ikke en særlig god undskyldning for ikke at komme ud og løbe.

Du har altid tid

Jo, det er der! Du har altid tid til at løbe. Du kan f.eks. tage en løbetur, mens du venter på at maden er færdig i ovnen. Du kan sagtens nå det. Du kan også tage en løbetur, når du kommer hjem fra arbejde. Så har du måske ikke så lang tid, men du kan sagtens nå en lille løbetur på 10-20 minutter. Hvis du er en af de heldige, der har fri i weekenderne, så har du da tid til at tage en løbetur.

Du har altid løbesko

Du kan købe løbesko i de fleste sportsbutikker, og de er ikke dyre. De fleste løbesko er velegnede til at løbe i, og du kan også købe billige løbesko til at starte med. Du kan også finde ud af, om du vil løbe i sko med eller uden stødabsorbering. Det er bare en god undskyldning for ikke at komme ud og løbe.