Mandens guide til kvinder – 3 tips til at charmere hende

Vi kvinder skylder os selv at give manden et par tips til at charmere os. På den måde bliver det jo meget sjovere at blive flirtet med og attrået, ikke? Derfor vier vi dette indlæg på Kvindeguiden til at give manden en lille håndfuld gode råd. Læs med, mand!

 

Hvis bare der var en smart håndbog, der lod os forstå, hvordan det modsatte køn var skruet sammen… Sådan forholder det sig imidlertid ikke, og vi må selv finde ud af, hvordan vi får romantikken til at blomstre. Det gælder ikke mindst for manden, der skal charmere os mystiske kvinder. Her er 3 tips til, hvordan du som mand kan få mere held med din flirt og forførelse.

1. Elsk dig selv først

Det lyder måske som et lige lovligt blødt og fluffy råd, men der er altså noget om snakken: Du skal elske dig selv for, for alvor, at kunne elske andre. Det bliver bare meget nemmere at virke charmerende og tiltrækkende, hvis du selv mener, at du er det. Derfor er første step på jagten efter din øjesten at tænke på dig selv som én, der er hende værdig.

2. Skræddersy flirten til kvinden

Vi kvinder kan godt lide at føle os som noget særligt – og hvem kan egentlig ikke det? Når alt kommer til alt, er vi alle individer, der gerne vil ses, høres og elskes, som vi er. Derfor er det et rigtig godt råd at skræddersy din flirt og dine tilnærmelser til lige dén kvinde, du er interesseret i.

 

Fremfor eksempelvis at sende hende en generisk besked på en dating-app, bør du sætte dig ind i, hvem hun er, og hvad der interesserer hende. Måske står der noget i hendes profiltekst, som du kan referere til?

3. Vær tålmodig og tilbagelænet

Desperation kan lugtes på lang afstand, og det er langt fra en lugt, vi kvinder bryder os om – faktisk river den lidt i næsen. Det er derfor vigtigt, at du ikke er for nærgående, pågående og påtrængende. Det kan hurtigt komme til at virke som om, at du bare skal have fat i noget kvindeligt her og nu, fremfor at du er oprigtigt interesseret.

 

En langt bedre approach er at forholde dig tålmodigt og tilbagelænet. Vær opmærksom på din udkårnes signaler og accepter, når hun takker nej til noget. Så kan du måske vinde hendes anerkendelse med tiden.

 

Selvfølgelig kan det være udfordrende at virke cool, særligt hvis man har visse behov, der ikke bliver opfyldt. I denne forbindelse findes der naturligvis tilbud som thai massage escort, som nogle benytter sig af, mens andre så at sige tager problemet i egen hånd.