Elegante ideer til små tatoveringer

Små tatoveringer er blevet moderne, da flere og flere vælger små elegante tatoveringer fremfor de større. Det kan dog være rigtig svært at vælge, da motivet sidder på kroppen resten af livet. Herunder vil vi forsøge at inspirere dig med små betydningsfulde og personlige tatoveringer!

Få lavet en betydningsfuld familietatovering

Går du efter et motiv, som er betydningsfuldt, så er en familietatovering den ideale tatovering for dig. Det er en rigtig god måde at have din familie med overalt og dermed blive mindet på, hvor heldig du er at have gode forældre eller en søster eller bror. Små tatoveringer med forældres eller søskendes fødselsår i romertal eller i en elegant skrift er især blevet et populært valg i dag.

Venindetatovering

Har du et unikt bånd til en allerbedste veninde, som du ønsker at forevige, så er det en perfekt mulighed med en lille venindetatovering. I kan eksempelvis få lavet en smuk tatovering, som matcher. En god idé er at vælge et motiv, som betyder noget for jeres venskab. Måske det skal være en sol, sommerfugl eller to tændstikmænd, som holder i hånden.

En personlig stjernetegnstatovering

Ønsker du en personlig tatovering, kan du få lavet en lille tatovering med dit stjernetegn. Der findes mange flotte og forskellige muligheder, hvorpå man kan tegne de forskellige stjernetegn på uanset om det er fiskens-, krebsens, eller skorpionens tegn.

Tatovering med skrift

Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, så er en tatovering med skrift altid en sikker vinder. Her kan du nemlig udtrykke netop, hvad du ønsker. Der findes alverdens af muligheder og citater på Pinterest og google, som du kan få inspiration af. Måske du har et yndlingsord, som beskriver dit liv? Eller måske du har et citat, som du altid stræber efter? Små tatoveringer med skrift er pæne over hele kroppen, så det er kun fantasien, som sætter grænser!