Følg forårets trend og få Vanilla Girl gelenegle

 

Holder du dig gerne opdateret på nye trends og tendenser, så er du måske stødt på fænomenet, Vanilla Girls. Trenden er eksploderet verden over de seneste måneder, og måske har du allerede set den på flere af de gængse medier.  Æstetikken bag trenden handler om et bestemt slags udseende, som i alle sammenhænge vises som noget sødt og oftest hvidt, og deraf er navnet, Vanilla Girl, opstået.

 

Vanilla Girl- trenden har ikke en bestemt opskrift, men de overordnede kendetegn går igen på mange fortællinger. Foruden en foretrukken måde at klæde sig på og en særlig tøjstil bestående af primært hvide, beige og meget lyse pasteller som accentfarver, så kræver looket også en særlig livsstil og et typisk udseende.

 

Håret er langt, glat eller bølget i blonde nuancer, og huden holdes med simpel makeup, men med fokus på et ungt, frisk og skinnende udtryk. Gerne i sammenhæng med en rosa læbebalsam eller gloss på munden.

 

Neglene er ligesom garderoben lyse og enkle, og alt andet end højtråbende og prangende, og derfor er looket altså typisk holdt til de helt hvide toner og farver.

 

Sammen med hvid, er der også nuancer af creme og beige både på tøjet og neglene og i accessories og nogle få meget lyse pasteller ses i enkelte moodboards.

 

Negletrenden for Vanilla Girls er dog ikke nødvendigvis afdæmpet, og derfor vil du se mange forskellige eksempler på Vanilla Girl- gelnegle, i forskellige hvidlige kombinationer.

 

De meget populære franske tipper ses hyppigt, men i forskellige variationer, så du kan altså vælge, om du vil have lange eller korte tipper, franske på firkantet nail tips eller mandelformede hvide tipper osv.

 

Der er masser af plads til dit eget personlige take på looket, og du kan tilpasse dine negle med forskellig polish, stickers og sten for at gøre neglene helt unikke til din smag.

 

Du kan købe alt hvad du skal bruge hos Neglefeber.dk.

 

Sådan opnår du looket: Produkter og fremgangsmåde

 

Er du ikke allerede den heldige ejer af gelprodukter, så giver det rigtig god mening at skaffe dig en startpakke eller et fransk manicure kit for at være godt klædt på til opgaven.

Du kan sagtens opnå Vanilla- æstetikken med neglelak, men ønsker du længere holdbarhed og vil være sikker på, at alt dit kreative arbejde holder, så vil det give mening at bruge gel, som kan holde i flere uger ad gangen.

Med gelnegle har du rigtig mange muligheder indenfor dine designs, og det vil være en skam at se alt dit arbejde blive slidt af efter blot få dage med slag og ridser på neglene.

 

Det første du skal bruge til at skabe et Vanilla Girl udtryk er en lys base til neglen.

Det kan være en almindelig basefarve, som typisk bruges til fransk manicure enten i en lyserød eller mere hvid nuance, men du kan også vælge en farve, som er heldækkende i mælkehvid eller mere nude.

 

Vanilla Girl- trenden kan tilpasses alle hudfarver, sørg blot for at vælge indenfor den hvide skala eller brug lyse nude farver, som komplimenterer dine egne toner uden at være for prangende.

 

Næste trin er at vælge din Top Coat og her kan du vælge mellem en mat eller blank Top Coat, en ekstra skinnende en af slagsen, en med glimmer eller fx perlemorseffekt. Forsøg at finde en Top Coat som hører til de mere diskrete slagsen for at ramme netop denne trend.

 

Vil du gerne opnå det helt enkle udtryk, kan du nøjes med en lys base i Gel Polish, Polygel, Builder Gel eller Gel Rubber Base og slutte af med en klar Top Coat. Til en simpel fransk kant, kan du med fordel bruge et stempelsæt og hvid Gel Polish eller selv male den hvide kant med penselstrøg.

 

Måske er du faldet over billeder med nail art, hvor Vanilla Girl- trenden ses med små hvide pynte hjerter placeret diskret på neglene eller negle med hvide små blomster på.

En let måde at skabe ditte er enten ved hjælp af færdigkøbte nail stickers med hvide motiver eller ved hjælp af et Dotting Tool.

 

Et Dotting Tool, også kendt som et dottersæt, er små værktøjer, som gør det meget simpelt at lave små motiver. Spidsen på hvert værktøj er formet som en lille kugle og varierer i størrelse, og når du maler med et Dotting Tool, får du ret præcise prikker ud af dem.

 

Du kan med sættet både lave prikker, bølger og striber med lethed, og det kræver kun en hvid Gel Polish og 30 sekunders hærdning under UV/LED lyset for at sikre dit design. Til slut påfører du en klar Top Coat, og så er du med på Vanilla- trenden.

 

Lyder hjerte og blomster ikke helt som dig og er du til mere kant, kan du i stedet være kreativ på dine lyse gelnegle med effekter fra Watercolor.

 

Sådan skaber du kant på en simpel baggrund

 

Vælg din ønskede form på dine negle og fil dem til. Når prep og påføring af din base farve i gel er klaret, kan du lave spændende, men stadige enkle effekter med watercolor.

 

The Gel Collection har skabt watercolors, som med lethed kan forvandle dine negle i forskellige retninger. Du kan lave marmorerede negle eller abstrakte designs blandt meget andet. Vil du holde det simpelt, kan du med en ren hvid neglefarve hurtigt gøre looket spændende med to gennemgående streger i guld eller abstrakte designs udført i fx chrome på hvid.

 

Mangler du inspiration til dine designs, er der masser af billeder at finde på medier online.

Ulempen kan være at der din ønskeliste pludselig bliver lang!

 

Når nu dine nye gelnegle er på plads, kan du vælge at slutte af med en negleolie, evt med duften af vanilje for virkelig at understrege din indre Vanilla Girl.