Her skal I tage på venindetur

Trænger I til en rigtig venindetur, hvor I både kan slappe af og opleve en masse? Så har vi lige svaret på, hvor I skal tage hen. Er det Paris? London? Berlin? Nej – det er til Jammerbugten. I behøver nemlig ikke tage udenlands for at finde det perfekte sted, til en rigtig venindetur. Jammerbugten byder nemlig på et væld af spændende, sjove og smukke oplevelser.

Hvis I er til kunst og kultur

Hvis I er til kunst og kultur, og gerne vil bruge jeres venindetur til at blive inspireret, så er der masser af muligheder i Jammerbugten. Der er nemlig op til flere gallerier i Jammerbugten, bl.a. Rødhusgaarden, Galleri Munken, Galleri Lien, Museum for Papirkunst og meget, meget mere. I finder derudover også lysstøberier samt flere kunsthåndværkere og keramikere.

Oplevelser for de historisk interesserede

Er I derimod mere historisk interesserede, findes der ligeledes masser af historiske oplevelser i Jammerbugt, som I kan opleve sammen på jeres venindetur.

I Jammerbugt er der nemlig et utal af kulturmiljøer, bl.a. Blokhuskanonen, Blokhus Redningsstation, Rødhus Kirke, Herregården Bratskov og meget mere. Generelt er den autentiske ferieby, Blokhus, fyldt med historiske oplevelser. Mange tror fejlagtigt, at Blokhus blot er strand og sol, men det er langt fra tilfældet. Blokhus stammer nemlig helt tilbage fra omkring 1600-tallet, og er derfor fyldt med spændende historiske oplevelser.

Aktiv venindetur i Jammerbugt

Er I på udkig efter en aktiv venindetur, enten til fods eller på cykel, finder I alt, hvad I har brug for, I Jammerbugt. Her findes der utallige cykel- og vandreruter, som tager jer forbi den smukkeste natur og de mest betagende udsigter. Er I mountainbiking, finder I naturligvis også op til flere fede ruter i området.

Hold øje med spændende events

Udover de faste attraktioner, som Jammerbugt har at byde på, kommer der også løbende nye arrangementer. Hold derfor øje med Jammerbugtposten, hvor kommende events løbende annonceres.