Nyd din ferie uden forstyrrelser

Når man skal ud og rejse, er det en god idé at være så forberedt som muligt på alverdens udfordringer. Hvis du er på en længere rejse, kan det være en god idé at have et ekstra dankort med, som ligger i en anden taske. Hvis din pung bliver stjålet, har du derfor et ekstra kort. Det er derfor en god idé at være klar på eventuelle udfordringer. Når man kommer til et nyt land, er der nye bakterier, som din mave og krop skal vænne sig til. Pak derfor paraghurt så du er sikret imod en ond bakterie.

Pas på din krop

Din krop og mave kan godt have svært ved at vænne sig til de nye bakterier, og derfor kan man blive udsat for, at man får voldsomt ondt i maven og efterfølgende diarré. Det kan på mange måder være modbydeligt, da man kan være tom for energi. Paraghurt er håndkøbslægemiddel, som forebygger og behandler diarré ved at normalisere tarmfloraen, hvis den skulle komme ud af balance. Indholdet er levende mælkesyreproducerende bakterier, som kan stabilisere det naturlige indhold af bakterier i tarmen.

Beskyt dig så godt som muligt

Hvis man skal ud på en rejse og har tendens til dårlig mave, kan det være en god idé at tage paraghurt inden, da det er med til at forebygge diarré. Når man er ude og rejse, vil man gerne opleve så meget som muligt, og ofte har man ikke mange dage til det, derfor kan det være frustrerende at være tvunget til at blive hjemme, fordi man ikke kan tåle bakterierne i det nye land. Hvis man er laktoseintolerans, skal man være forsigtig med at anvende paraghurt. Få en god rejse ved at anvende paraghurt, så har du beskyttet dig så godt, som du kan imod eventuel diarré og dårlige bakterier.