3 par sko man burde have i skabet

Er det blevet tid til at købe ny sko fordi de gamle er blevet slidte, eller vil du blot have frisket lidt op i garderoben med noget nyt fodtøj? Så kan det være en fordel at overveje hvad du allerede har, og hvad du måske står og mangler til at fuldende en komplet garderobe. Nedenfor gives forslag til 3 par sko, som man burde have i tøjskabet til enhver tid.

Finurlige højhælede

Man er blevet inviteret til et arrangement og har svært ved at vælge, hvad man mon skal tage på. Det ender med noget i de sikre neutrale, mørke farver, men man synes alligevel det bliver lidt for kedeligt. Hvad er løsningen? Et par finurlige og farverige højhælede, som eksempelvis et par lola ramona sko. Det ene lille strint af farve kan gøre en verden til forskel, uden at det virker for ekstravagant.

Fornuftige sneakers
Alle burde have et par fornuftige og basis flade sko i skabet. Som titlen siger kan det være sneakers, men det kan også sagtens være tennissko eller lignende. Det vigtigste er at det er nogle nogenlunde ensfarvede, neutrale flade sko, som er gode at gå i og naturligvis flotte. At blive inviteret til noget, hvor det kræves at man går rundt eller står meget, er netop grunden til at man skal have et par flotte, behagelige, flade sko som helst passer til ethvert outfit, og som man bare ikke kan gå galt i byen med!

Fabelagtige støvler

Hvis man finder det helt rigtige par støvler, kan det gå til næsten enhver lejlighed, og hvis ikke, kan man helgardere sig og købe flere forskellige par, i diverse stilarter, så man er dækket ind. Der findes næsten ikke et outfit, hvor man ikke kan pare det med en pæn støvle, og derfor er støvler et must at have i skabet.