Dansk outlet – billigt tøj til hele familien

Det er ved at blive koldt og regnfuldt udenfor, så hvis du går og mangler vinter- eller efterårstøj til dig og din familie, så læs med hér for idéer til hvad du får brug for til vinter, hvis du ikke er helt sikker. Det er en god idé at rydde op i alle dine poser med vintertøj, for at se hvad der kan genbruges og hvad der er for småt; det er ikke ideelt at skulle ud på årets første sne-dag i en flyverdragt der er to numre for lille.

Til mor og far

Mor og far bruger en anden form for vintertøj end børnene, idet i tilbringer mere tid indendørs på arbejdspladsen og i bilen; selv hvis i tager bussen, tilbringer i mindre tid udendørs end de små, der desuden også er mere disponerede over for sygdom. Derfor behøver i ikke lige så isolerede jakker, men jakker der kan tage en let støvregn og den værste kulde, men som også er åndbar så i ikke dukker op på kontoret, helt svedige. Tjek her for bud på dansk outlet – billigt tøj til hele familien: lækkert prisvenligt vintertøj; sweatre, tørklæder og endda pæne trøjer og bukser.

Til de små

Familiens børn skal selvfølgelig have en langt mere avanceret vintergarderobe, komplet med overtræksbukser, jakker, vanter (gerne flere par), huer, halsedisser (ingen halstørklæder, for de sidder fast i alting) og støvler; både til sne og regn. Det hele skal være slidstærkt, men du skal ikke regne med at det holder til næste år, på trods af dette: bare det holder én sæson, er det et vellykket køb. Lag på lag er den bedste måde at holde sig varm på gennem vintermånederne, men det er svært at få de mindste ned i bare ét lag tøj, så find til dem en varm vindtæt løsning, der fungerer som flere lag, men er let at tage på og behagelig at have på længe.