Sådan får du et smukt sommer-look

Mange mennesker føler sig smukkere om sommeren. Det skyldes blandt andet, at man får lækker farve af solen, men også at man kan gå i tøj, som man finder flot, fordi der er varme temperaturer.

Der er faktisk utrolig mange ting du kan gøre, for at føle dig ekstra smuk og lækker i sommermånederne. Det kommer nemlig ikke altid helt af sig selv, selvom du har en solbrun hud. Her får du en række tips til, hvordan du kan se endnu mere smuk ud om sommeren.

Vandfaste smykker

Hvem siger, at du ikke kan have dine yndlingssmykker på, når du skal bade i havet? Invester i vandfaste smykker, så du stadig kan føle dig smuk og feminin, når du ligger og bader i solen på stranden.

Vælg rigtige farver

For at få det smukkeste sommerlook, skal du huske på at vælge farver, der passer til dig og ikke mindst årstiden. Varmere og lysere nuancer vil give dig et mere sommerligt look, og det komplimenterer din solbrune hud.

Pas på din hud i solen

Om sommeren får du en masse sol på huden. For at du ikke får solskader og bliver brændt, skal du sørge for at bruge en god solcreme. Sørg generelt for at pleje din hud, når du tilbringer tid i solen. På samme måde som du plejer din hud om vinteren for at undgå, at den bliver tør og irriteret, skal du også pleje den om sommeren, for at den forbliver sund og smuk. Brug en fugtgivende creme, for at bevare fugtbalancen, og væn dig til at fjerne makeup hver aften.

Pas godt på dit hår

Dit hår tørre lettere ud som sommeren på grund af meget sol og saltvand. Sørg derfor for, at bruge en god og naturlig hårolie hver dag.