Tips til at finde gode fund i en genbrugsbutik

Genbrugsbutikker er fyldt med gode fund. Så hvis du er på jagt efter noget unikt til en god pris, er det værd at besøge en eller flere af dine lokale genbrugsbutikker. Her finder du gode råd til, hvordan du finder alle de gode fund.

Tænk over hvad du leder efter

Det kan føles overvældende at gå ind i en genbrugsbutik, hvis du ikke på nogen måde har en idé om, hvad du leder efter. Derfor kan det være en fordel at tænke over, hvad du rent faktisk er på jagt efter. Det kan være alt lige fra en ny bluse til en vase eller noget helt tredje.

Kig hele butikken grundigt igennem

Genbrugsbutikker er ikke altid organiseret på en særlig god måde. Derfor kan der gemme sig en masse gode fund et væld af steder. Så hvis du har tiden til det, bør du kigge hele butikken grundigt igennem. Det kan være, at der gemmer sig en t-shirt fra Ottolinger i en stor rodebunke eller lignende. Det er ikke til at sige, hvad du kan finde, så det er bare med at være grundig.

Lugt til tøjet og tjek lynlåse

Hvis du gerne vil købe tøj i en genbrugsbutik, er det vigtigt, at du lugter til det, inden du køber det. Lugter det dårligt, så bør du ikke købe tøjet. Det kan være vanskeligt at fjerne, og du vil aldrig få brugt tøj, der lugter. Derudover skal du huske at tjekke, om lynlåsen virker, hvis du køber noget med en lynlås.