Klar på massere af sjov og ballade med et boldbassin?

Boldbassin

Et boldbassin er efterhånden blevet meget populært hos de fleste børnefamilier. Før i tiden skulle bilen pakkes og alle mand skulle køre afsted mod et af landets forskellige legeland, for at børnene kunne få mulighed for at lege i de sjove boldbassin. Men efterhånden som vi er blevet et mere udviklet samfund, og flere produkter er kommet til, kan børnene nu have deres helt eget legeland derhjemme med alverdens sjove legesager og herunder også boldbassin. Vil du også give dit barn del i dette fantastiske hjemme-legeland, så hop ind forbi Little Happy hvor du kan få set det store udvalg af vores mange fine og forskellige boldbassin. Der vil med garanti være et som passer ind i lige netop DIT hjem!

Misioo og Kidkii boldbassin

Hos Little Happy forhandler vi primært flotte boldbassin fra mærkerne Misioo og Kidkii. Begge slags boldbassin bliver fremstillet i kvalitetsmaterialer som lever op til alle sikkerhedsmæssige standarder, og begge slags er fremstillet i blødt skum som gør det blødt og behageligt for dit barn at sidde i bassinet. Med et boldbassin fra Little Happy kan du altså være sikker på at dit barn ikke kun får en masse sjove og underholdende timer, men at det også foregår under ordnede og sikre forhold. Dit barn kan derfor trygt være klar på en masse sjov og ballade med de fantastiske boldbassin. 

Hvorfor et boldbassin, og hvilken størrelse?

Når dit barn udfolder sig i et boldbassin er der stor fokus på at få stimuleret barnets sanser og motoriske egenskaber. Udover at et boldbassin indleder til massere af sjov og ballade, kan et boldbassin også føles som et trygt sted for barnet at befinde sig i, fordi barnet bliver omfavnet af det bløde bassin, fyldt med de bløde plastikbolde. Barnet vil kunne bruge sit boldbassin i mange år, og altid finde en måde at lege med de mange sjove bolde, og hvilket barn vil ikke synes det er vildt fedt at kaste og gribe boldene?

De fantastiske boldbassin kommer også i flere forskellige størrelser, så der findes til de forskellige alderstrin. Hvis barnet ønsker at lege i boldbassin med sine kammerater, eller måske have sine forældre med i bassinet, kan der ligeledes anskaffes et boldbassin i en større størrelse hvor der er plads til alle.