Skal du til at invitere til børnefødselsdag? Kig med her

Du står måske lige midt i planlægningen af dit barns fødselsdag, og snart skal der sendes invitationer ud til alle dem, der skal med til fødselsdag. Du glæder dig meget, og dit barn glæder sig mindst lige så meget til en sjov og hyggelig dag med alle sine veninder. Du ønsker også at gøre det til noget helt særligt, så du leder efter forskellige ting, der kan gøre fødselsdagen endnu bedre. Nu er du klikket ind på denne artikel, og vi kommer til at give dig nogle råd til, hvad du kan gøre for at få lige den fødselsdag, som du ønsker til dit barn.

Flotte invitationer med egne klistermærker

Du vil gerne lave dine egne invitationer, og du ønsker at lave dem fysisk, sådan de kan åbne det og kigge på den i stedet for bare at sige det eller sende en sms ud. Her kan du oplagt gøre lidt mere ud af det ved at lave dine egne klistermærker – design dine egne klistermærker. Det kan være en sjov proces, hvor du tager dit barn med ind i det, og så kan i sidde sammen og finde ud af, hvordan i gerne vil have det til at se ud. Det er en hyggelig ting, og det bliver også sjovt, fordi det er noget specielt.

Skal det være en temafest?

Det kan også være sjovt, hvis i laver fødselsdagen om til en temafest, hvor i så har mulighed for at køre med ét tema, og så kan folk dukke op, hvor de er klædt ud til det tema. Det kan jo være, at dit barn har noget, som han eller hun elsker meget højt og går op i, og så kan det være oplagt, at det også skal fylde noget på sådan en dag, hvor hun fylder år.