Når din taske skal være et statement

Hvilken kvinde er ikke vild med en ny taske? Her er der nemlig ikke blot tale om et praktisk item i hvilken, alverdens ting og sager kan bæres, her er også tale om en givtig accessoires. Det betyder, at tasken kan være lige præcis den genstand, der er med til at sætte prikken over i’et på dit look, og dermed kan den være den sidste detalje, der sørger for, at du føler dig fuldendt.

Og så er der ofte også noget trendy over en smart taske, der lever op til de nyeste standarder for blandt andet godt design.

Den famøse Schouler PS1 taske

Når du skal have investere i en ny taske, så bør du tage et kig på en proenza schouler ps1 taske. Her er der tale om et brand med hovedsæde i New York, og som har designet alt fra tøj og accessoires til sko lige siden 2002. Den første taskekollektion udkom i 2008, og siden da har populariteten taget fart.

Særligt er det den famøse PS1 taske, det luksuriøse brand har scoret måbende blikke på. Denne vidner nemlig om en sans for detaljen, både når det kommer til designet, men også kvaliteten. Derfor har tasken været tydelig at spotte i det meste af verden, hvor den også har indtaget det globale modebillede. Brandet, Proenza, har således vundet flere Awards. Det fortæller noget om kvaliteten.

Der bliver nemlig aldrig gået på kompromis med kvaliteten, og materialerne, der anvendes, er i den eksklusive ende.

Bær tasken med stolthed

Når du gerne vil have en taske, du stolt kan vise frem, og som du ved, at du vil få måbende blikke mod, er det således en Schouler PS1 taske fra Proenza, du skal vælge. Den vil følge dig i mange år, da det stilrene design er klar til at modstå de skiftende trends.