Selvforkælelse for kvinder

Mange kvinder nyder at tage en aften eller et par timer ud af kalenderen, som de kan bruge på at forkæle sig selv. Ofte vil det være med et dejligt, langt bad, masser af hudpleje og måske en god film. Her kommer en forklaring på, hvorfor selvforkælelse er vigtigt, samt et par tips til, hvordan du kan forkæle dig selv.

Derfor bør du tage dig tid til dig selv

I en hverdag som måske både er fyldt med arbejde, praktiske gøremål, aftaler og beslutninger, er det nødvendigt at kunne sige fra og bruge tid på sig selv. Lader man ikke sig selv tage en pause, bare en gang imellem, risikerer man at føle sig stresset. En smule stress i perioder kan nok ikke undgås, men man skal passe på at man ikke oplever stress som en grundfølelse. Det kan i høj grad holde stress på afstand, hvis du er god til at mærke efter og være god ved dig selv, især i stressede situationer.

Tag et bad med lækre produkter

Et bad med lækker sæbe, shampoo og efterfølgende bodylotion er noget, som enhver kvinde nyder. Følelsen af det varme vand kombineret med duften af lækre produkter kan virkelig få én ned i gear. Efterfølgende vil din krop føles afslappet, og dit hår rent og lækkert. En god valgmulighed når det gælder hårpleje, er Kerastase shampoo. Brug evt. en ansigtsmaske eller noget andet lækkert til din hud. Den har også brug for at blive forkælet ekstra meget en gang imellem.

Slap af med en god film

Nogle gange har man bare brug for at slappe af i sengen eller i sofaen. Sæt en god film på og lad hverdagens gøremål vente. Du kan evt. forkæle dig selv med dine yndlingssnacks eller din yndlingsmad. Hvad enten du er alene eller sammen med en kæreste, en ven eller en veninde, vil en filmaften være et hyggeligt og helt sikkert tiltrængt afbræk hverdagen.